UPS-Laitteet ja ylijännitesuojat

Varaudu ukonilman ja äkillisten virtakatkojen aiheuttamiin ongelmiin!

Sähkölaitteille vahingollisia virransyötön ongelmia ovat esimerkiksi sähkökatkot, virtapiikit, yli- ja alijännitteet sekä taajuusvaihtelut. UPS-laitteet varmistavat tasaisen virransyötön jännite- tai taajuusvirheiden aiheuttamien mikrovaurioiden ennaltaehkäisemiseksi. Lisäksi ne takaavat virransyötön jatkumisen häiriötilanteissa, jotta laitteet voidaan sammuttaa tai toiminnot ajaa hallitusti alas ennalta määrätyssä järjestyksessä.

Alatuoteryhmät

 • Infosec

  Ranskalainen Infosec tarjoaa erittäin luotettavia, suorituskykyisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja monipuolisesti eri mittakaavan tarpeisiin. Yli 30 vuoden kokemuksella Infosec on sähkölaitteiden suojauksen asiantuntija.

 • Eaton

  Eaton on johtava UPS-varavoimajärjestelmien ja häiriöttömien sähkönsyöttöjärjestelmien tarjoaja. Eatonin UPS-laitteet tarjoavat korkealaatuista varavoimaa kaikkeen toimintaan laitekaapeista ja palvelinhuoneista aina yritysten datakeskuksiin sekä moniasiakkuus- ja yhteistiloihin.

  9-sarjan On-line UPSit poistavat kaikki sähköhäiriöt ja antavat laitteille jatkuvasti täysin puhdasta varavirtaa, myös sähkökatkon sattuessa. Ne soveltuvat hyvin kriittisiin IT-sovelluksiin.

  5-sarjan Line-interactive UPSit suojaavat viideltä yleisimmältä sähköhäiriöltä ja tasaavat useimmat jännitevaihtelut ilman akustolle siirtymistä. Ne tarjoavat hyvän varmistuksen esim. tietokoneille ja pienille palvelimille.

  3-sarjan Offline UPSit antavat suojan kolmea tyypillisintä sähköhäiriötä vastaan ja riittävästi toiminta-aikaa laitteiden hallittuun alasajoon. Ne sopivat kotikäyttöön tai pieneen toimistoon.

 • APC
 • PowerWalker

Aktiiviset suodattimet