Palo- ja Häkävaroittimet

Palovaroittimet: Huoneiston haltijan, eli asukkaan, on hankittava palovaroitin ja pidettävä se toimintakunnossa. Asukkaan on siis tarkastettava palovaroittimen toiminta kuukausittain, ja paristo on vaihdettava vuosittain. Joidenkin palovaroitinmallien virtalähdettä ei tarvitse vaihtaa, vaan se kestää palovaroittimen käyttöiän ajan. Lisää palovaroittimista voit lukea Tukesin sivuilta: https://tukes.fi/tuotteet-ja-palvelut/pelastustoimen-laitteet/palovaroittimet

Häkävaroittimet: Häkää ei voi haistaa, nähdä eikä maistaa... Ainoa tapa suojautua on luotettava häkäilmaisin. Lisää häkävaroittimista voit lukea Tukesin sivuilta: https://tukes.fi/tuotteet-ja-palvelut/pelastustoimen-laitteet/hakavaroittimet

Alatuoteryhmät

  • Ajax

    Ajax FireProtect-palovaroitin havaitsee savun optisella sensorilla sekä äkillisen lämpötilan nousun. Näin ollen se pystyy reagoimaan myös sellaiseen paloon, joka ei muodosta merkittävästi savua. Se on varustettu myös sisäänrakennetulla sireenillä.

    FireProtect toimii osana Ajax-järjestelmää tai sitä voidaan käyttää myös itsenäisenä palovaroittimena ilman keskusyksikköä.

    Helppo ottaa käyttöön valmiiksi asennettujen paristojen ja kätevän SmartBracket-kiinnitysalustan ansiosta

  • Ei Electronics

    EI Electronics palovaroittimet suunnitellaan ja valmistetaan Irlannissa. Erittäin tarkkojen laatuvaatimusten ja patentoitujen yksityiskohtien ansiosta ne ovat markkinoiden luotettavimpia.

Aktiiviset suodattimet