Palo - ja häkävaroittimet

Oletko koskaan miettinyt heräisitkö yöllä jos alakerran palovaroitin hälyttää kun itse nukut yläkerrassa? Ketjutetut palovaroittimet on turvallinen ja järkevä ratkaisu isompaan taloon... Kun yksi hälyttää niin kaikki muutkin varoittimet hälyttää jolloin hälytykseen varmasti reagoidaan.

Asennuspalvelu:

Mikäli tarvitset hälyttimille myös asennuspalvelun niin ota yhteyttä soittamalla: 045 8968 344 (Myös Whats App) niin sovitaan asennusaika. Asennuspalvelun hinta Jämsän alueelle on 20€ ( sis. alv )

Alatuoteryhmät

 • Ei Electronics
  Ei Electronicsin palovaroittimet ovat markkinajohtajia useissa Euroopan maissa. Varoittimet valmistetaan Irlannin Shannonissa ja testataan eurooppalaisissa laboratorioissa; Näin voidaan varmistaa, että ne täyttävät kaikkien Euroopan maiden hyväksynnät. Kaikissa tuotteissa on viiden vuoden takuu.
  Kaikki ilmaisimet voidaan ketjuttaa yhteen langattomasti, ( Vaatii lisävarusteena myytävän RadioLink-modulin joka hälyttimeen) ja niitä voidaan ohjata ja testata etäohjaimella lattiatasolta. Kaikissa varoittimissa on mukana Easifit –asennuskanta. Hälyttimen akku kestää koko varoittimen käyttöiän, jolloin niitä ei tarvitse koko käyttöiän aikana poistaa katosta.

  Kaikkien valmistajien palovaroittimet on vaihdettava kymmenen vuoden välein.

  RadioLink-Esiasennuspalvelu:

  Voimme halutessasi asentaa RadioLink-moduulit hälyttimiin valmiiksi sekä parittaa ne keskenänsä jolloin sinulle jää vain ilmaisimien ruuvaaminen kattoon. Lisää palvelu ostoskoriin tilauksen yhteydessä. Tämä palvelu on ilmainen.

 • Ajax

Tuotteita yhteensä 12 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 12 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet